Wednesday, January 21, 2015

переможне

Жіночий теніс - то краса! Власне, то й так зрозуміло.




Поки всі спали наша Еліна з Харкова (доречі, заокеанські судді досить забавно наголошують в її прізвищі СвітолІна (I appreciate that, якщо чесно)) в Австралії серфіла з коалами грала в нашу з нею улюблену спортивну гру.

Жіночий теніс - то драма!

Ну, по-перше, який взагалі сенс обирати переможницю серед двох красунь, які обидві більшість свого часу займаються такою приємною для спостереження діяльністю?

А по-друге, судіть самі: от сьогодні склалось таке враження, що навіть самім дівчатам також було важко почати вигравати у своєї опонентки. Еліна, наче, впевнено вигравала розігращі - ти ж сидиш і вболіваєш - аж все-одно діло доходить до нічиєї та лотерейного тай-брейка. От не можна так просто взяти, й не псувати нам - вболівальникам - нерви))) Перший сет виграла 7:6 - думаєш, добре, один сет в запасі, можна йти за віскарем. Поки вернувся, всі справи - Еліна доводить рахунок в наступному сеті до 1:5. Грала ж тільки шо класно, неможна ж так негативно реагувати на алкоголь, шо ж такоє... І от розіграш, наче, відповідальний, все ж виходить, водить суперницю по кутах, а потім в кінці як візьме й зарядить прямо в сітку... Жінки!)))

Ну нічого, коли рахунок 1:5 проти тебе - найкращий час, щоб почати вигравати. Що, власне, й почало траплятись (не можу точно сказати, скільки було тостів за перемогу, але то таке). Через де-який час рахунок був виведений до заповітного 5:5, щоб ви не сумнівалися. (тут виникає симетричне питання до опонентської американки - от теж, де логіка була вигравати 5:1, шоб отакот це скінчилось?, незрозуміло.., проїхали). І наче треба ж на хвилі виграти й наступний - 5-й підряд гейм - а ні, понервуйте ще - зі мною вам буде не все так просто))) Американка навіть сет мала спробу вийграти та продовжити моє пияцтво собі матч ще хвилин на сорок мінімум, але все-таки протрібна була ще одна лотерея - рахунок 6:6. Нерви було вирішено псувати до переможного кінця - хоч десь фарт сьогодні був на боці українців.

Щиро вітаю нашу гордість та надію Еліну з перемогою та бажаю їй подальших успіхів (та міцних нервів вболівальникам, щоб вони не сумнівались в майбутній перемозі)!

No comments:

Post a Comment