Monday, February 16, 2015

нью йорк. день третій

Вранці пішов в іншу кав'ярню. Дуже й дуже! В кращих традиціях Львівщини. Саме в таких місцях кристалізуються цілі та бажання. Смачна фірмова кава, класний інтер'єр, садок у дворі, люди тощо. Якщо в нас з пацанами десь на пенсії буде свій паб, то там має бути щось типу такого - найсмачніша костаріканська кава та відібраний досвідом IPA.

Взагалі-то, результативність моїх досягень за останній рік різко зросла та в цілому я задоволений, проте от, мабуть, саме за формуванням наступних планок я в першу чергу в нью йорк й приїхав.

Далі зустрів старого київського знайомого (де б ще, як не тут), парадигму якого теж треба буде перейняти - працюй й заробляй більше, кохай одну дівчину, переїдь з нею жити в нью йорк (їм-то було трохи легше - перебирались з ЛА)), подорожуй.

Все ще холодно, сподіваюсь, останній такий день, хотів заглянути в ту бібліотеку, в якій ховаються ледве не в кожному фільмі-катастрофі (особливо актульно порівняти з the day after tomorrow), леви якої з іменами Стійкість та Терпіння були натхненням для логотипу студії Metro-Goldwyn-Mayer. Але вона була зачинена. Сьогодні ж день президента - вихідний. Повернусь.



Так що сиджу вдома біля каміну. Працюю.  

Playlist of the day:

Onuka - Time
Marvin Gaye - What's going on
Infant Sorrow - Gang of lust
Like a Storm - Six feet under

No comments:

Post a Comment